Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 25 juni 2017, 17:11

80.000 bezoekers tijdens TT nacht en vier aanhoudingen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:24 uur

ASSEN – Tachtig duizend bezoekers bezochten afgelopen nacht de TT nacht van Assen. Vier personen werden om allerhande redenen aangehouden. Negen tieners kwamen van vrijdag op zaterdagnacht al in het ziekenhuis terecht met een alcohol vergiftiging. Afgelopen nacht waren er ook weer enkele met alcohol vergiftiging die in het ziekenhuis werden behandeld.

 

Het TT festival dat in het centrum van Assen werd gehouden is een groot succes gebleken. Op podiums waren diverse artiesten en Dj’s te bewonderen. Op het Veemarkt terrein een kermis.

 

Overigens was het terug kijkend op de afgelopen avonden het TT festival met tien duizenden bezoekers en weinig incidenten een groot succes. Om de veiligheid te kunnen waarborgen waren er op de in,- en uitgangen van het festival road blocks geplaats. Bovendien was de politie zichtbaar en onzichtbaar massaal aanwezig.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.