Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 januari 2019, 2:59

Agenten treffen tientallen zakjes softdrugs aan in auto Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:30 uur

ASSEN – Op 16 januari werd er in Assen Oost een voertuig gecontroleerd door agenten. Toen de bestuurder van dit voertuig zijn raam opende bleek direct een heftige geur van softdrugs ruikbaar. Bij vordering tot de uitlevering van softdrugs gaf de bestuurder van het voertuig tientallen gripzakjes met daarin softdrugs aan de agenten.

 

Hierop werd de bestuurder aangehouden terzake handel in softdrugs, ook bleek dat de verdachte, na het afnemen van een speekseltest, onder invloed te zijn van verdovende middelen. Tijdens het verhoor gaf de verdachte aan dat er ook nog softdrugs in zijn woning lagen. Tijdens het onderzoek in de woning werd ruim 1 kilo softdrugs aangetroffen. De verdachte is hiervoor ingesloten en er zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.