Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 juli 2016, 16:34

Agressieve winkeldief aangehouden in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:20 uur

ASSEN – De politie heeft zaterdagmorgen een 40-jarige man uit Assen aangehouden in een winkel aan het Kroonwerk in Assen. Hij wordt verdacht van winkeldiefstal met geweld.

 

Een medewerker vermoedde dat de 40-jarige goederen uit de winkel aan het stelen was. Nadat de Assenaar gevraagd was om mee te lopen, ontstond er een worsteling toen de man vlak bij de uitgang wilde wegrennen. Een omstander in de winkel wilde de medewerker helpen en raakte hierbij lichtgewond.

 

De verdachte had een aantal producten bij zich die door de politie in beslag zijn genomen. De Assenaar zit vast. De 40-jarige was een dag eerder ook aangehouden voor winkeldiefstal in een ander filiaal van de winkel. De politie doet nader onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.