Logo 112Assen

Oekraïnse vluchtelingen
Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 15 juli 2022, 17:31

Assen bedankt! Ook namens de Oekraïense vluchtelingen

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:31 uur
ASSEN – De afgelopen maanden hebben inwoners van Assen veel spullen gedoneerd aan Oekraïense vluchtelingen. Van bankstellen tot schilderijtjes en van koelkasten tot een pingpongtafel. “Het is hartverwarmend om te zien hoe Assenaren met de Oekraïense vluchtelingen meeleven,” aldus burgemeester Marco Out.

Accare, Van Boeijen en Witterzomer

Daarnaast hebben verschillende bedrijven meubelen beschikbaar gesteld voor de inrichting van de opvanglocaties. Burgemeester Out vervolgt: “Zo hebben Accare en Van Boeijen een enorme hoeveelheid meubelen aan ons geschonken. Bureaus die we als tafel kunnen gebruiken, ladenblokken die nu als nachtkastje dienen en stoelen. Heel veel stoelen!” Ook vakantiepark Witterzomer heeft gedoneerd. Op het park zijn onlangs vakantiebungalows gerenoveerd. De bungalows werden opnieuw ingericht. “De oude meubelen zagen er nog prima uit, dus besloten ze deze beschikbaar te stellen voor de inrichting van de opvanglocaties. Dankzij al deze donaties hebben we de opvanglocaties mooi kunnen inrichten en is het gelukt de Oekraïense vluchtelingen een goede basis te kunnen geven. Daar ben ik alle inwoners van Assen en de Assense bedrijven heel dankbaar voor!” besluit burgemeester Out.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.