Redactie 112 0 reactie(s) di 14 maart 2017, 15:21

Assenaar met mes gestoken tijdens beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 15:23 uur

ASSEN – De politie is op zoek naar de verdachte en getuigen van een maandagavond gepleegd steekincident op de Tuinstraat.

 

Hierbij fietste een 43-jarige Assenaar vanuit de richting van de Bremstraat in de richting van winkelcentrum Vredeveld. Op de Tuinstraat werd hij aangesproken door een onbekende man die hem om geld vroeg. Toen de Assenaar zei geen geld bij zich te hebben werd hij door de andere man met een mes aangevallen en raakte hierbij gewond aan zijn arm en buik. De verdachte rende vervolgens in de richting van het winkelcentrum. Het slachtoffer is hierna naar huis gefietst waarna na enige tijd de politie werd gebeld. De man moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie stelde een onderzoek in maar heeft de verdachte niet meer aangetroffen.

 

De man met het mes was een blanke man van 50 – 55 jaar oud, kort grijs haar, smal postuur en kleiner dan 1.88. Hij sprak accentloos Nederlands. Over de kleding van de onbekende verdachte kon het slachtoffer niets verklaren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.