Logo 112Assen

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 03 mei 2022, 17:21

Auto met aanhanger over de kop op de N34 bij Borger, ongeval veroorzaakt lange file

BORGER – Op de N34 bij Borger is dinsdagmiddag een auto met aanhanger over de kop geslagen. De bestuurder van de auto kon zelfstandig uit zijn voertuig komen en raakte niet gewond.

De bestuurder moest plotseling afremmen voor een voorganger, dat bracht de tandem aanhanger aan het slingeren en de bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt.

De weg is afgesloten ter hoogte van Borger. Om de berging te bevorderen werd de berger onder politie begeleiding naar het ongeval gehaald.

Het verkeer kan langs het ongeval rijden via de op- en afritten maar loopt wel vertraging op. Inmiddels staat aan beide zijden al ruim 5 kilometer file.

112 Borger

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Borger lees je in onze categorie 112 Nieuws Borger. Alle 112 alarmeringen uit Borger kan je live volgen via 112 meldingen Borger.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.