Logo 112Assen

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 03 mei 2022, 11:10

Auto raakt van de Oosterweg in Zeijen, bestuurder bekneld

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:14 uur
ZEIJEN – Op de Oosterweg in Zeijen vond dinsdagmorgen 3 mei een ongeval plaats. Brandweer, ambulance en traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen naar de locatie toe voor hulpverlening.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

De auto is door onbekende reden van de weg geraakt en op de kop in de sloot tot stilstand gekomen. Daarbij raakte een inzittende bekneld in het voertuig.

De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over diens verwondingen is niets bekend.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.