Redactie 112 0 reactie(s) za 16 september 2017, 5:31

Auto verdwijnt spoorloos in het water in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:25 uur

ASSEN – Bij de Havenkade in Assen is een auto in het water beland. De brandweer heeft vrijdagavond ruim twee uur in het water gezocht met duikers maar de auto werd niet aangetroffen. De eigenaar van de auto meldde zich pas later op de avond bij de politie. Hij had een muziekfestival in de buurt bezocht.

 

De hulpdiensten kwamen massaal ter plekke. Er liepen bandensporen van de kade naar het water. Ook zag een bewaker de auto in het water verdwijnen, meldt RTV Drenthe. Die heeft hier foto’s van gemaakt.

 

Vermoedelijk is de auto weggezonken in een dikke laag slib, aldus een woordvoerder van de brandweer. Zaterdag wordt waarschijnlijk verder gezocht naar de auto.

 

Muziekfestival
De plaats van het ongeluk is niet ver van het muziekfestival Symphony in Blue. Veel bezoekers van het festival hebben hun auto’s geparkeerd op de kade, net zoals de eigenaar van de auto die zich vrijdagavond bij de politie meldde.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.