Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 mei 2017, 19:44

Autobrand Dobbenwal Assen is mogelijk aanslag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:24 uur

ASSEN – De eigenaar van de auto, die onlangs uitbrandde op een oprit aan de Dobbenwal in Assen, denkt aan een aanslag.

 

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden. Robert Jans, van windmolenbouwer K-Wind uit Assen, zegt tegen de krant dat hij vlak na de brand een sms-bericht kreeg, waarin stond dat hij moest stoppen met de plannen voor een windpark bij Coevorden. Verder zou hem duidelijk zijn gemaakt dat de volgende keer zijn dierbaren aan de beurt waren.

 

De politie meldde direct na de brand al brandstichting te vermoeden. Jans zegt verder er niet aan te denken zijn plannen voor een windpark op het Leeuwerikenveld in te trekken, maar daar binnenkort over te beslissen.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.