Logo 112Assen

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 01 oktober 2021, 20:10

Automobilist crasht tegen boom langs de Anreep in Assen

ANREEP – Een automobilist is vrijdagavond tegen een boom langs de weg in de buurtschap Anreep op de Anreep, onder de rook van Assen, gebotst. Hiervoor werden de hulpdiensten opgeroepen waaronder brandweer Rolde, maar die inzet werd na 1 minuut gecanceld.

De automobilist is, na controle door het ambulancepersoneel, naar het ziekenhuis overgebracht. De auto raakte zwaar beschadigd. De weg, die ligt bezaaid met uit de auto geslingerde boodschappen, is afgesloten voor verkeer.

Buurbewoners namen de bezem ter hand en veegden de straat schoon van het glas en andere rommel. De zestien jaar oude Kia is rijp voor de sloop.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.