Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 september 2017, 16:37

Automobilist gaat ervandoor na aanrijden fietser in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:25 uur

ASSEN – Vrijdagmiddag rond 12:30 uur werd een fietser aangereden door een auto op de Steendijk in Assen. De auto ging er vervolgens vandoor in de richting van de Pelikaanstraat.

 

De fietser is lichtgewond geraakt. De auto die de politie zoekt betreft een zilvergrijze Volkswagen golf 4 met getinte ramen. De auto voerde geen kentekenplaten. In de auto zat een getinte man, vol postuur, droeg een bruin Gucci petje, rond de 23 jaar en had een baard. Naast deze man zat een blanke man, wit t-shirt, zwart vest en had een nektasje om.

Ziet u deze auto rijden of heeft u vermoeden wie dit zou kunnen zijn , bel dan met 0900-8844. Bent u de bestuurder van deze auto geweest , neem uw verantwoordelijkheid en meld u zelf.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.