Redactie overig 0 reactie(s) do 02 december 2021, 20:00

Automobilist in Assen gaat ervandoor na stopteken politie

Laatst bijgewerkt: donderdag 20:00 uur
ASSEN – De politie wilde afgelopen nacht omstreeks 01:30 uur een personenauto controleren aan de Kloekhorsstraat in Assen. Toen er een stopteken werd gegeven ging de bestuurder er vandoor. Hierbij probeerde de bestuurder zich van de politie te ontdoen door o.a. tegen de verplichte rijrichting in te rijden.

Op de parkeerplaats aan de Narcisstraat in Assen probeerde de bestuurder te ontkomen door de personenauto te parkeren en zich te verstoppen achter de auto. Hierop werd de bestuurder, een 33 jarige inwoner van de gemeente Assen, aangehouden. De man bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt van diverse verkeersovertredingen en het rijden zonder rijbewijs.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.