Redactie overig 0 reactie(s) do 31 maart 2022, 16:34

Automobilist rijdt al bier drinkend door Assen

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:34 uur
ASSEN – De politie trof, woensdagavond omstreeks 19:00 uur, een man aan die al bier drinkend in zijn personenauto over de Scharmbarg in Assen reed. Hierop heeft de politie een controle ingesteld en de man een stopteken gegeven. De 47-jarige inwoner van de gemeente Hof Van Twente reageerde hier beledigend op richting de politie. Het rijbewijs van de man bleek al geruime tijd ingevorderd te zijn. Ook bleek de man al meerdere malen te zijn beboet voor het rijden met ingevorderd rijbewijs en voor het rijden onder invloed.

Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daarnaast is de personenauto van de man in beslag genomen. Aan het bureau bleek de man 660 UGL alcohol in zijn lichaam te hebben. De politie zal een strafdossier opmaken m.b.t. belediging, het rijden onder invloed en het rijden met een ingevorderd rijbewijs.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.