Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) di 19 maart 2019, 16:10

Automobilist rijdt door na aanrijden fietser in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:30 uur

ASSEN – De politie is op zoek naar een getuige van een aanrijding waarbij de veroorzaker is weggereden. Dit voorval vond plaats op donderdag 14 maart omstreeks 16.30 uur op de Diepenbrocklaan in Assen.

 

Een fietser is ter hoogte van de Zwartwatersweg door een onbekend gebleven bestuurder van een personenauto aangereden en heeft hierbij (licht) letsel opgelopen. Ten tijde van de aanrijding was er een vrouw die alles heeft gezien en het slachtoffer hierna nog heeft geholpen. Helaas zijn de gegevens van deze vrouw niet bekend bij de betrokkenen en/of de politie.

 

Bent u of kent u deze vrouw die getuige is geweest van het ongeval, of bent u of kent u de bestuurder van de personenauto? Neemt u dan contact op met de politie middels 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.