Logo 112Assen

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 11 november 2023, 2:51

Automobilist verlaat plaats ongeval; hulpdiensten rukken voor niets uit

Laatst bijgewerkt: zaterdag 11 nov 2023 om 13:35 uur

GASSELTERNIJVEEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.30 uur werd er een ongeval gemeld in Gasselternijveen. Op de Drentse Mondenweg was een auto van de weg geraakt en op de kop in een sloot beland.

Brandweer Gasselternijveen, politie, twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen voor de hulpverlening. De traumahelikopter maakte een rondje en ging retour. Inzet was niet nodig omdat de bestuurder van de auto niet bij het ongeval aanwezig was. Zo ook de ambulances en de brandweer gingen retour.

De bestuurder (eigenaar) kan een bezoekje van de politie in het vooruitzicht zien. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Berger Hamstra heeft de auto uit de sloot gehaald en geborgen.

Update

Volgens de politie heeft de bestuurder zich later alsnog gemeld.

112 Gasselternijveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gasselternijveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselternijveen. Alle 112 alarmeringen uit Gasselternijveen kan je live volgen via 112 meldingen Gasselternijveen.

112 Melding

01:29:13 11-11-23 P 1 BNN-03 Ongeval wegvervoer (Auto) N379 - Drentse Mondenweg Gasselternijveenschemond 038671 Monitorcode Brandweer Regionaal Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.