Logo 112Assen

Automobiliste bekneld in voertuig na kop-staartbotsing in Nieuw-Buinen
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 18 juni 2022, 0:01

Automobiliste bekneld in voertuig na kop-staartbotsing in Nieuw-Buinen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 18 jun 2022 om 03:04 uur

NIEUW-BUINEN – Vrijdagavond 17 juni heeft een kop-staartbotsing plaatsgevonden op het kruispunt van de Drentse Mondenweg met de Tweederde Weg (Zuid) tussen Nieuw-Buinen en 1e Exloërmond. Bij de aanrijding waren twee auto’s betrokken.

De bestuurster van de voorste auto moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd. Deze vrouw en twee van de drie inzittenden van de achterste auto, een vader en dochter uit Ter Apel, zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder, een zoon uit het gezin, raakten licht gewond.

Een Mobiel Medische Team (MMT) arriveerde met de auto en assisteerde bij de hulpverlening.

112 Nieuw-Buinen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nieuw-Buinen lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Buinen. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Buinen kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Buinen.

Video

https://youtu.be/XGSPrcLPrMM

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.