Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 augustus 2017, 16:13

Baby en man in rolstoel bespoten met onbekende vloeistof

Laatst bijgewerkt: zondag 15:25 uur

ASSEN – Op maandag 31 Juli 2017 heeft zich een incident voorgedaan waarbij voetgangers en een man in een rolstoel zijn bespoten met een onbekende vloeistof. Onder de getroffen personen bevind zich een baby van 9 maanden.

 

Dit incident vond plaats op de Oude Molenstraat in Assen. Er is aangifte gedaan en de politie heeft dit voorval in onderzoek.

De politie is op zoek naar getuigen en eventuele andere slachtoffers. De man in de rolstoel heeft zich tot op heden niet bij de politie gemeld. Bent u of kent u iemand die iets heeft gezien wat met dit incident te maken heeft, of bent u zelf slachtoffer geworden of de man in de rolstoel? Belt u dan met de politie in Assen via: 0900-8844 onder vermelding van BVH: 2017202972.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.