Redactie 112 0 reactie(s) di 20 februari 2018, 17:21

Baldadige jongeren die vlaggen stelen staan op beeld

Laatst bijgewerkt: zondag 15:27 uur

ASSEN – In de nacht van zaterdag 17 februari op zondag 18 februari, omstreeks 03:00 uur, zijn er door een aantal jongeren vlaggenstokken & vlaggen van diverse winkelpanden in het centrum van Assen meegenomen. De eigenaar van deze vlaggen heeft camerabeelden en wil de jongeren (ongeveer 7 personen) de gelegenheid geven om zich te melden aan het politiebureau, om de schade te regelen.

De eigenaar wil eerst afwachten of de jongeren zich melden, voordat hij aangifte gaat doen. Op de camerabeelden is zichtbaar door wie deze vlaggen meegenomen worden.

Bent u, of kent u de personen die deze vlaggen mee hebben genomen? Wilt u deze personen dat wijzen op dit bericht? Daarbij kunt u vermelden dat de jongens zich aan het politiebureau kunnen melden. Het adres is: Weiersstraat 83 in Assen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.