Redactie evenement 0 reactie(s) zo 29 januari 2017, 19:51

Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Laatst bijgewerkt: zondag 15:22 uur

ASSEN – Met een aansprekende full-service formule presenteren de Hoogeveense ondernemers zich samen met de gemeente op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe 2017. De ondernemersbeurs vindt plaats op 4 en 5 april in de TT Hall in Assen. De Bedrijven Contact Dagen Drenthe is met meer dan 300 standhouders en ca. 12.000 zakelijke bezoekers in twee dagen het grootste MKB-event van Drenthe.

 

De ondernemers uit Hoogeveen staan op PLEIN-HOOGEVEEN op een opvallende plek op de beursvloer. De kerngedachte is het profiteren van elkaars netwerk, het ontmoeten van bekenden, het leggen van nieuwe contacten en het promoten van het eigen bedrijf en het ondernemersklimaat in Hoogeveen. Horeca-ondernemer John van Regteren maakt zich al jaren sterk om met andere Hoogeveense bedrijven de krachten op de beursvloer te bundelen. Van Regteren introduceerde exclusief voor plein Hoogeveen het full-service concept. Hierbij kunnen de deelnemers voor een totaal bedrag de gehele dag gebruik maken van goed verzorgde catering. Voor hunzelf én voor de gasten die ze uitnodigen. Op deze flyer staan de prijzen en het catering concept weergegeven.

De gasten van PLEIN-HOOGEVEEN kunnen meedoen met een prijsvraag en voor genodigden is er een netwerklunch op de tweede beursdag. Ondernemers die niet zelf een stand willen huren, kunnen zich ook aanmelden voor een gezamenlijke netwerkstand. Gewapend met slechts een doos visitekaartjes onder de arm kan volop gebruik van het compleet ingerichte netwerkterras worden gemaakt.

 

Geïnteresseerden kunnen terecht bij Edwin Claassen, accountmanager bedrijven afdeling Economische Zaken van de Gemeente Hoogeveen [email protected] of 06-52376330. Kijk ook op de website van de beurs: www.bcdd.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.