Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 juni 2016, 17:06

Beller dreigt met verstoring het Balloon Festival

Laatst bijgewerkt: zondag 15:20 uur

ASSEN – De politie heeft zondagochtend een 66-jarige man uit de provincie Groningen aangehouden na een telefonische dreiging.

 

Zaterdagochtend kreeg de politie een melding binnen via de regionale omroep. De omroep is rond 10.00 uur gebeld door een anonieme beller. Deze beller dreigde dat er dit weekend een verstoring zou zijn van het Balloon Festival dat zondagavond vanaf 18.00 uur plaatsvindt op het TT circuit in Assen.

 

De politie is direct een onderzoek gestart naar de aard en herkomst van de dreiging. Na onderzoek wisten rechercheurs op basis van telefoongegevens de identiteit van de mogelijke beller te achterhalen. De verdachte is zondagochtend aangehouden en ingesloten voor verhoor. Hij is zondagmiddag gehoord en ontkent betrokken te zijn bij de dreiging. Het motief voor de dreiging wordt nader onderzocht. De verdachte blijft voorlopig vastzitten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.