Logo 112Assen

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 27 maart 2022, 4:02

Bestelauto op zijn kant bij eenzijdig ongeval in Assen

ASSEN – Bij de Maria Montessoribrug in Assen heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag een eenzijdig ongeval voorgedaan. Een bestelauto is door onbekende oorzaak geslipt en op zijn kant tot stilstand gekomen.

Hoewel de auto zwaar beschadigd is, kon de bestuurder op eigen kracht naar de ambulance lopen. Hij is daar onderzocht op letsel maar dat was niet van dien aard dat opname noodzakelijk was.

De weg was enige tijd afgesloten voor het doorgaande verkeer om de politie onderzoek te laten doen en de auto te laten bergen.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.