Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 november 2016, 4:12

Bewoner gewond bij woningoverval in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:22 uur

ASSEN – De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval in een woning aan de Witterzomer waarbij een 72-jarige man en een 60-jarige vrouw licht gewond zijn geraakt.

 

Rond 03:15 uur werd de bewoner wakker van geluiden en trof twee personen aan in zijn woning. De onbekende mannen gaan direct het gevecht aan met de bewoner. De vrouw van het slachtoffer werd vervolgens bedreigd met een wapen en moest persoonlijke eigendommen afgeven. Hierop verlieten de overvallers de woning in onbekende richting. De bewoners raakten tijdens de overval licht gewond en zijn aan hun verwondingen behandeld. Op dit moment hebben wij nog geen informatie over signalement en hoe de daders zijn gevlucht. Dit komt mede door alle impact van deze overval en de emoties bij de slachtoffers.

 

De politie onderzoekt de woningoverval en vraagt uw hulp. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u andere belangrijke informatie, bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.