Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2020, 0:36

Bouwkeet in brand aan De Klenckestraat in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:33 uur

ASSEN – Aan De Klenckestraat in Assen is in de nacht van woensdag op donderdag 9 april brand uitgebroken in een bouwkeet. Brandweer Assen west werd opgeroepen om het vuur te blussen. Even later werd ook brandweer Smilde en Assen oost opgeroepen en werd er middelbrand gegeven.

 

Dit is al de vierde keer dat er brand is op deze locatie. Het betreft een aantal bouwketen aan De Klenckestraat. Over de oorzaak is nog niets bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten. In de omgeving van de brand werden drie jongeren aangehouden en in de boeien geslagen op verdenking van brandstichting.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.