Redactie 112 0 reactie(s) zo 17 april 2016, 16:59

Controle asociaal verkeersgedrag rondom Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:20 uur

ASSEN – Op zaterdag 16 april tussen 08:00 uur en 15:00 uur werd door de politie op meerdere wegen gecontroleerd op asociaal verkeersgedrag.

 

Dit weekend vindt het WK superbikes plaats. Door een evenement is er meer verkeer op de weg en de kans op asociaal verkeersgedrag is daardoor ook groter. De aanpak van bestuurders die ernstige overtredingen begaan is belangrijk. De controle richtte zich er vooral op om de excessen aan te pakken. Er werd onder andere gecontroleerd door videovoertuigen en motoren van de politie op de A28, A37, A32, N48, N371, N375, N33, N34. Er werden bekeuringen uitgedeeld voor onder andere niet handsfree bellen, geen autogordel dragen, snelheid, bumperkleven, negeren rood licht, het rijden zonder rijbewijs en rechts inhalen. In het totaal werden er 43 bekeuringen uitgeschreven.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.