Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 18 oktober 2021, 16:45

Corona-Checkpoint en nieuwe testlocaties in de binnenstad van Assen

Laatst bijgewerkt: maandag 16:45 uur
ASSEN – Sinds vorige week heeft Assen een Corona-Checkpoint in de binnenstad. Op vertoon van uw CoronaCheck-app en legitimatiebewijs, krijgt u een polsbandje voor het bezoek aan horeca, evenementen, theater, bioscoop en museum. Het bandje is vierentwintig uur geldig en heeft iedere week een ander kleur. Ook komen er twee nieuwe corona-testlocaties. Deze vindt u naast DNK en Villa Tapas en bij De Bonte Wever. De huidige testlocatie aan de Industrieweg sluit.

Checkpoint in VVV
Het checkpoint is in de VVV (Marktstraat 8) en is vrijdag en zaterdag geopend van 9.30 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Openingstijden van de testlocaties zijn vrijdag en zaterdag van 8.00 tot 22.00 uur en alle overige dagen van 8.00 tot 20.00 uur. In de binnenstad maken gastdames en -heren bezoekers attent op het checkpoint en de testlocaties. Ondernemers en gemeente willen op deze manier bezoekers aan onze binnenstad gastvrij ontvangen en zorgen voor een veilig en aangenaam verblijf.

Het Corona-Checkpoint en testlocaties zijn tot stand gekomen door Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen en Koninklijke Horeca Nederland (KHN), in afstemming met gemeente Assen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.