Logo 112Assen

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 03 maart 2022, 16:18

Drie BMW’s opengebroken in de wijk Kloosterveen in Assen

ASSEN – In de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 maart zijn drie BMW personenauto’s opengebroken. Dit gebeurde in de wijk Kloosterveen in Assen aan het Kloosterhout, de Hindenlaan en de Hertenlaan. De politie vermoedt dat er tenminste 2 personen bij deze inbraken betrokken zijn. Eén daarvan droeg een grote rugzak met zich mee. De buit was onder meer navigatiesystemen en airbags.

De politie is op zoek naar getuigen. Weet jij meer over deze inbraken of heb je in de nacht van 1 op 2 maart verdachte personen in de wijk Kloosterveen gezien? Ook als je camera-beelden van verdachte personen hebt dan is de politie daarin geïnteresseerd. Bel 0900-8844.

Ben je zelf ook slachtoffer van een diefstal uit jouw auto en heb je nog geen aangifte gedaan, neem dan ook contact op met de politie.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.