Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 januari 2017, 20:30

Duikers vinden geen slachtoffer maar een kluis in het water

Laatst bijgewerkt: zondag 15:22 uur

ASSEN – Aan de Wethouder Bergerweg in Assen was de brandweer dinsdagavond druk met zoeken naar een persoon die in het water terecht zou zijn gekomen. Aan de walkant werd een beschadigde scooter gevonden. De hulpverleners dachten dat de scooterrijder onderuit was gegaan en in het water terecht was gekomen. Brandweer duikers hebben in het water gezocht naar het eventuele slachtoffer. Die werd niet gevonden.

 

Dit verhaal kreeg een heel andere wending nadat de duikers in het water geen persoon maar een kluis aantroffen. Een getuige had gezien dat de kluis in het water was gegooid. Toen deze man ook probeerde de scooter erachteraan te gooien werd hij door de getuige gestoord en ging de dader ervan tussen. In het water werd geen slachtoffer aangetroffen. Wat de reden van de dumping is is nog onbekend. De politie doet onderzoek.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.