Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 mei 2017, 5:43

Flat geëvacueerd na felle brand in bouwunits

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:24 uur

ASSEN – Een velle uitslaande brand heeft van zondag op maandagnacht aan de Dotterbloem in Assen twee bouw units in de as gelegd.

 

De unit’s stonden dicht naast een bewoonde flat in renovatie waardoor steigerdoek en kozijnen van de flat vlam vatte. De brand was zo hevig dat besloten werd bewoners uit de flat te evacueren. Brandstichting kan niet worden uitgesloten. Volgens omstanders zouden drie jongens kort na het ontstaan van de brand te fiets zijn weggevlucht. Burgemeester Marco Out kwam ter plaatse en ging in gesprek met de evacués. De politie zal in de loop van de ochtend de brand verder onderzoeken.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.