Logo 112Assen

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 22 februari 2022, 20:19

Foutgeparkeerde fietsen bij station Assen worden verwijderd

ASSEN – Vanaf maandag 28 februari worden foutgeparkeerde fietsen verwijderd bij station Assen. Het gaat om fietsen die niet in de fietsenstalling of fietsenkelder geparkeerd staan.

De laatste maanden worden steeds meer fietsen overal voor en naast het station geparkeerd. Dit geeft veel overlast. Vanaf 28 februari starten wij samen met de NS een actie om reizigers te wijzen op de juiste plek om de fiets te parkeren. Er is namelijk een hele mooie bewaakte fietsenstelling bij het station, waar iedereen fietsen veilig, droog en de eerste 24 uur gratis kan parkeren. Fietsen die vanaf 28 februari niet goed geparkeerd staan, haalt Stadstoezicht weg.

Fiets kwijt of vragen?
Verwijderde fietsen brengen we naar Bicicletteria (Minervalaan 2) in Assen. De eigenaar van de fiets kan zijn of haar fiets daar ophalen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.