Redactie algemeen 0 reactie(s) do 19 januari 2017, 18:41

Gemeente aanwezig op Beurs Bouwplan in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:22 uur

ASSEN – De gemeente Midden-Drenthe staat op de beurs ‘Bouwplan, thuis in wonen’ in de TT hal in Assen. De beurs duurt van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 januari.
Tijdens de beurs geeft de gemeente informatie over de beschikbare bouwkavels in diverse dorpen. Daarnaast kunnen belangstellenden meer informatie krijgen over de nieuwe woningbouwlocatie ‘Lievingerveld’.

 

Kavels
Tijdens de beurs geeft de gemeente informatie over de beschikbare gemeentelijke kavels in de dorpen: Drijber, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Nieuw-Balinge, Oranje, Wijster, Witteveen en Zwiggelte. Zowel inwoners van Midden-Drenthe als belangstellenden van buiten de gemeente kunnen zich inschrijven voor een kavel.

 

Lievingerveld
Ten oosten van Beilen ligt de nieuwe woningbouwlocatie Lievingerveld. Het is de bedoeling dat hier een buurtschap ontstaat waarbij toekomstige bewoners veel vrijheid krijgen om hun woondroom te realiseren. Zij zorgen daarbij zelf voor de aanleg van wegen en andere nutsvoorzieningen. De gemeente verwacht dat deze locatie en deze unieke manier van ontwikkelen vooral mensen aantrekt die denken in kansen en oplossingen. De gemeenteraad behandelt in de raadsvergadering van januari de spelregels. Tijdens de beurs geeft de gemeente informatie over dit bijzondere project.

 

Wat biedt de beurs nog meer?
Naast informatie over nieuwbouwlocaties, staat de beurs in het teken van verbouwen, wonen en duurzaamheid. Gemeenten, makelaars, (onder)aannemers, projectontwikkelaars, maar ook bedrijven op het gebied van bestrating, tuininrichting en interieurbedrijven presenteren hun producten en diensten op de beurs.

 

Meer informatie
Deze beurs over (ver)bouwen én wonen wordt gehouden op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari in de TT hal in Assen. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 14.00 tot 21:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Via onderstaande linken vindt u meer informatie te vinden over bouwkavels en Lievingerveld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.