Logo 112Assen

Redactie brand 0 reactie(s) za 23 april 2022, 19:03

Grote uitslaande brand bij hotel in Witteveen, alle gasten uit het pand

WITTEVEEN – Bij hotel Het Witte Veen aan de K. Brokweg in Witteveen is zaterdagmiddag een grote uitslaande brand uitgebroken. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe zijn alle gasten uit het pand.

De brand werd volgens 112 Meldingen kort voor half zes gemeld. Een groot aantal brandweerkorpsen is uitgerukt om het vuur te blussen. Het gaat om korpsen uit onder neer Zweeloo, Westerbork, Zwinderen en Hoogeveen. De rook is in de wijde omtrek te zien. Omwonenden wordt geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden als mensen last hebben van de rook.

Vanwege de afgelegen ligging van het hotel en de smalle weg waaraan het staat roept de VRD iedereen op niet naar de brand te komen kijken. Dat belemmert de hulpdiensten bij hun werkzaamheden.

112 Witteveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Witteveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Witteveen. Alle 112 alarmeringen uit Witteveen kan je live volgen via 112 meldingen Witteveen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.