Redactie 112 0 reactie(s) do 21 december 2017, 0:29

Jongens plaatsen zwaar vuurwerk onder ruitenwisser politieauto

Laatst bijgewerkt: zondag 15:26 uur

ASSEN – Woensdagavond tussen 20:15 uur en 20:25 uur was een agent met zijn politieauto voor een klus aan de Zwartwatersweg in Assen. Toen de agent uit het zicht was, besloten twee “heldhaftige” jongens zwaar vuurwerk onder de ruitenwissers van de politieauto te plaatsen en aan te steken. Hierdoor is deze politieauto niet meer inzetbaar voor o.a. spoedmeldingen.

 

Het mooiste zou zijn dat deze heren zich zelf op het politiebureau komen melden en hun verantwoordelijkheid nemen. Maar of ze zo heldhaftig zijn……..?

 

Tot nu toe weten we alleen dat het twee jongens zijn, maar er hangen camera’s in de omgeving. Deze zullen worden uitgekeken. Los daarvan heeft de politie ook uw hulp nodig. Heeft u iets gezien? Bel met 0900-8844 onder vermelding van referentienummer :2017332984.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.