Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2020, 17:54

Jongens uit Assen aangehouden na vuurwerkincident

Laatst bijgewerkt: zondag 15:34 uur

ASSEN – De politie heeft vandaag drie jongens (2 van 15 en 1 van 16 jaar) uit Assen aangehouden in relatie tot een incident met vuurwerk op 19 mei in de parkeergarage aan de Schoolstraat in Assen.
 
Een politieagent surveilleerde daar om 16.30 uur toen er vlakbij hem vuurwerk afging. De agent heeft door de harde knal nog steeds last van zijn gehoor. De jongens worden vandaag verhoord voor mogelijke betrokkenheid bij dit incident. Eerder maakte de politie al bekend ook op zoek te zijn naar een jongeman die kort voor het incident de agent aansprak dat er iets gaande zou zijn in de garage in de Schoolstraat ter hoogte van het speelveld.
 
De politie is nog steeds naar hem op zoek en zouden hem graag spreken. Heeft u meer informatie over dit incident of deze jongeman? Belt u dan met 0090-8844. Liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.
Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.