Redactie ongeval 0 reactie(s) za 05 maart 2022, 15:38

Kinderen gewond bij ernstig ongeval in Assen, traumaheli rukt uit voor hulpverlening

Laatst bijgewerkt: zaterdag 15:50 uur
ASSEN – Bij een ongeluk op de kruising van de Balkenweg met de Europaweg in Assen zijn aan het begin van de middag twee jonge kinderen gewond geraakt, van wie één zeer ernstig. Dat meldt de politie.

Op de kruising bij de stoplichten kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s belandde na de aanrijding op zijn kant op het naastgelegen fietspad. Volgens 112 Meldingen Assen rukten de hulpdiensten om 12:46 uur massaal uit; vier ambulances, de brandweer en een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen naar de plek van het ongeval om hulp te verlenen.

Eén van de jonge slachtoffers lag buiten de auto op het moment dat de hulpdiensten aankwamen. Beide kinderen zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.