Logo 112Assen

Redactie defensie 0 reactie(s) do 23 februari 2023, 22:35

Legervoertuig slaat over de kop in Hoogersmilde; vijf militairen gewond

HOOGERSMILDE – Vijf militairen zijn donderdagavond gewond geraakt tijdens een oefening in Hoogersmilde. Het legervoertuig waar zij inzaten sloeg over de kop.

Het ongeluk gebeurde op het terrein van de kalkzandsteenfabriek aan de P.R. Roelfsema Rzn.-weg. Volgens een woordvoerder van de marechaussee viel het voertuig van een talud en sloeg daarbij over de kop. Verschillende ambulances, de traumahelikopter, politie en de brandweer kwamen hulp bieden.

Twee militairen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Eén van deze militairen zou zwaargewond zijn geraakt, de ander liep lichtere verwondingen op. De drie andere militairen die bij het ongeluk waren betrokken zijn ter plekke behandeld.

De KMAR zal onderzoeken hoe het incident heeft kunnen gebeuren.

112 Melding

20:30:49 23-02-23 Ongeval/Wegvervoer/Letsel prio 1 Hoogersmilde M-Drenthe P.R. Roelfsema Rzn.-weg Politie Drenthe (Persinformatie)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.