Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 juni 2017, 18:36

Man buiten westen geslagen bij vechtpartij op de Rolderstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 15:24 uur

ASSEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Rolderstraat in Assen tijdens de TT Nacht. Hierbij is het mannelijke slachtoffer enige tijd buiten bewustzijn geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

De mishandeling heeft plaatsgevonden bij een eetgelegenheid aldaar. De politie kreeg van omstanders te horen dat er wellicht met een boksbeugel geslagen was. Echter was er op dat moment ook een andere vechtpartij gaande waardoor de politie niet met alle getuigen heeft kunnen praten. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer kunnen vertellen over deze mishandeling. In deze zaak is tot nu toe 1 verdachte aangehouden; er is echter sprake van meerdere daders, vandaar deze getuigenoproep.

 

Bent u of kent u iemand die meer weet over de mishandeling? Bel t u dan svp. met de politie in Assen via telefoonnummer 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000 onder vermelding van BVH: 2017164593.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.