Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 juli 2016, 9:12

Man gewond na ruzie over diefstal mobiele telefoons

Laatst bijgewerkt: zondag 15:20 uur

ASSEN – Een 35-jarige inwoner van Beilen raakte in de nacht van zaterdag op zondag bij ruzie over gestolen mobiele telefoons gewond nadat hij met een scherp voorwerp, vermoedelijk een mes, was gestoken. Dit alles vond plaats op een parkeerterrein aan de Van Swinderenhof. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. In de loop van de nacht konden agenten twee verdachten aanhouden. Naar een mogelijke derde verdachte wordt nog nader onderzoek gedaan.

 

Surveillerende agenten kregen een melding dat op de Van Swinderenhof een gewonde man op straat zou liggen. Toen ze daar arriveerden zagen ze diverse mensen eerste hulp verlenen aan een slachtoffer die op de grond lag. Het personeel van de ambulance nam dit over en agenten gingen gesprek met getuigen. In een nabij gelegen flat was een feestje gaande. Volgens de getuigen waren daar kort drie mensen binnen geweest. Toen het trio vertrok kwam een aantal aanwezigen er achter dat er mobiele telefoons waren gestolen. Op het parkeerterrein op de Van Swinderenhof wisten een aantal bezoekers van het feestje het trio te achterhalen. Er volgde een confrontatie en daarbij raakte de 35-jarige inwoner van Beilen gewond nadat hij met een scherp voorwerp, vermoedelijk een mes, was gestoken. Later die nacht konden agenten een 38-jarige inwoner van Assen en een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhouden. Het duo werd voor nader onderzoek ingesloten. Naar een derde verdachte wordt nog gezocht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.