Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 april 2016, 15:39

Man uit Weststellingwerf slaat buschauffeur

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:20 uur

ASSEN – De politie hield donderdagmorgen een 23-jarige man uit de gemeente Weststellingwerf aan. Hij wordt ervan verdacht een Qbuzzchauffeur te hebben geslagen.

 

Deze stond op het Stationsplein met de bus te wachten toen drie mannen richting zijn bus liepen. Een van hen, de 23-jarige, rende luidruchtig de bus in waarna het trio werd gesommeerd de bus te verlaten. Buiten de bus trokken ze volgens de buschauffeur aan de ruitenwissers waarna hij naar buiten liep, een klap van de 23-jarige kreeg en ten val kwam. Hij werd door een ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Het trio nam hierna de benen maar dankzij een getuige werd de verdachte kort hierna op de Citadel aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.