Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) do 11 augustus 2016, 15:28

Man verdacht van overvallen Bad Nieuweschans en Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:21 uur

ASSEN – De politie heeft woensdagavond in een trein bij Winschoten een 25-jarige man uit Veelerveen aangehouden. De man wordt verdacht van een overval op een supermarkt in Bad Nieuweschans eerder die avond. Uit onderzoek blijkt dat de man mogelijk ook betrokken is geweest bij een overval op een elektronicaketen in Assen afgelopen weekend.

 

De verdachte kwam woensdagavond de supermarkt aan de Hoofdstraat binnen en bedreigde een medewerkster met een scherp voorwerp. Hij ging er vervolgens vandoor met een hoeveelheid geld. Vanwege de overval werd een burgernetmelding gedaan. Even later werd de verdachte door de politie in de trein op het station in Winschoten aangehouden.

 

Uit onderzoek komt naar voren dat de man mogelijk ook betrokken is geweest bij een overval in Assen op 6 augustus. De verdachte is ingesloten en wordt voor beide overvallen verhoord. De politie zet het onderzoek naar de overvallen voort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.