Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 november 2016, 15:12

Mannen in auto met gestolen kentekenplaten aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 15:21 uur

ASSEN – Agenten konden dankzij een melding van een oplettende burger drie verdachten, één van 20 en twee van 30 jaar oud, allen zonder vaste woon of verblijfplaats, aan kunnen houden omdat ze in een auto reden met daarop gestolen kentekenplaten.

 

Een getuige zag de auto rijden en was van mening dat er iets niet klopte met de kentekenplaten. Er zaten kentekenplaten op de auto die volgens hem thuis hoorden op een bestelwagen. De getuige waarschuwde de politie. Een motoragent zag de bewuste auto even later op de Witterhoofdweg rijden. Toen hij de bestuurder en de auto controleerde bleek dat er inderdaad gestolen kentekenplaten op de auto waren gemonteerd. Hierop zijn alle drie de inzittenden aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De gestolen kentekenplaten zijn in beslag genomen. De auto bleek niet gestolen te zijn. De politie doet onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.