Redactie 112 0 reactie(s) zo 07 juli 2019, 17:20

Meerdere aanhoudingen voor drugshandel vanuit café in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:31 uur

ASSEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juli rond 03.00 uur een inval gedaan in een café aan de Rolderstraat in Assen. Reden hiervoor was dat er informatie was binnengekomen dat er mogelijk drugs gebruikt en gedeald zou worden vanuit de horecagelegenheid. In totaal zijn er 4 aanhoudingen verricht en is er naast een aantal geldbedragen een kleine hoeveelheid hard en softdrugs aangetroffen en in beslag genomen.

Op het moment van de inval waren er zo’n 10 mensen in het café aanwezig. Tijdens een zoeking in het café is softdrugs aantroffen. Twee van de aanwezigen, een 31 jarige man uit Assen en een 33 jarige man uit Appingedam worden ervan verdacht drugs te dealen vanuit het café. Beiden zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Bij twee andere bezoekers werd harddrugs en een grote hoeveelheid geld aangetroffen. Ook zij zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en nader onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.