Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 oktober 2016, 15:54

Motorrijder (53) ernstig gewond bij frontale aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:21 uur

ASSEN – Een 53-jarige motorrijder uit de gemeente Oldambt is zondagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding op de Anreep nabij Assen.

 

Een 21-jarige automobilist uit Dronten reed in zijn auto over de Anreep. Uit tegengestelde richting kwam de 53-jarige motorrijder aan gereden. Net voor een bocht verloor de hij de controle over zijn motor en kwam ten val. De automobilist kon niet meer uitwijken met een frontale aanrijding als gevolg. De motorrijder raakte ernstig gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

 

De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.