Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 april 2017, 0:03

Negen woningen ontruimd in Assen vanwege vermoeden gas

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:23 uur

ASSEN – Vrijdagavond tegen elf uur zijn negen woningen zijn aan het Oosterpark ontruimd nadat er een vermoeden was dat één van de huizen vol gas was gelopen. De brandweer was ter plaatse om de omgeving te beveiligen en is de woning binnen getreden.

 

De verwarde vrouw die in de woning aanwezig was wilde de deur eerst niet openen maar liet na aandringen van de politie en brandweer deze hulpverleners toch binnen. Hierna bleek erin de woning geen gasophoping te zijn. De bewoners van de negen woningen konden toen ook hun woning weer in.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.