Logo 112Assen

Redactie brand 0 reactie(s) za 20 november 2021, 16:55

Politie onderzoekt twee branden van afgelopen nacht in Assen en Norg

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16:55 uur
ASSEN / NORG – De politie doet onderzoek naar twee branden van afgelopen nacht in Assen en Norg.

De politie kreeg, vannacht rond 3:10 uur, een melding van een scooterbrand aan de Ter Aardseweg in Assen. Daarnaast kreeg de politie, vannacht rond 03:45 uur, een melding van een brand in een tuinhuis aan de Tortelstraat in Norg.

In Eelde trof de politie, vannacht rond 04:15 uur, twee mannen aan onder verdachte omstandigheden na een melding van een oplettende buurtbewoner. De omstandigheden waren van die aard dat de twee zijn aangehouden op verdenking van poging brandstichting in Eelde.

Wij doen onderzoek of de jongens betrokken zijn geweest bij de eerdere branden in Assen en Norg. Heeft rond het tijdstip van de brand in Assen of in Norg verdachte omstandigheden waargenomen. Dan komen wij graag zo spoedig mogelijk met u in contact. Dit kan via 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven maak dan een melding via Meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.