Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 juli 2019, 19:19

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:31 uur

ASSEN – In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni omstreeks 01.30 uur, heeft er een mishandeling plaatsgevonden aan de Brinkstraat in Assen. Dit was ten tijde van het TT Festival, bij het podium voor de rechtbank. Hierbij is er een conflict ontstaan tussen een jongen en een groepje jongens, waarbij de jongen zwaar mishandeld is.

 

Één van de jongens in de groep was een lange jongen, haar achterover en een witte blouse. Heeft u iets gezien wat ons kan helpen in deze zaak, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.