Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 april 2016, 16:05

Ruzie eindigt in steekpartij op de Singelpassage

Laatste update: 1 jaar geleden

ASSEN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 20-jarige inwoner van Assen aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij een 19-jarige plaatsgenoot met een mes heeft gestoken. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Surveillerende agenten melding kregen een melding dat twee groepen jongeren ruzie met elkaar hadden gehad. Dit alles vond plaats op de Singelpassage. Tijdens de ruzie was een 19-jarige Assenaar met een mes gestoken. Hij raakte gewond en werd daarom per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Dankzij getuigen en eigen onderzoek konden agenten een 20-jarige inwoner van Assen als verdachte aanhouden. De man was niet meer in het bezit van een mes. Na een zoekactie vonden agenten wel een mes. Het wapen werd in beslag genomen omdat het vermoedelijk door de verdachte is gebruikt. Nader onderzoek volgt dan ook. De 20-jarige werd daarom ingesloten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.