Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 november 2020, 20:51

Telefoon uit handen van meisje gegraaid door groepje jeugd in Assen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:35 uur

ASSEN – In verband met een diefstal, vandaag gepleegd om ongeveer 16.00 uur aan de A.H.G. Fokkerstraat in Assen is de politie op zoek naar getuigen. Die diefstal vond plaats tegenover het Dr. Nassau college afdeling Penta. Het slachtoffer stond met haar telefoon in haar hand en opeens werd deze door een groepje jeugd uit haar handen gegraaid.

Het groepje bestond uit in ieder geval 3 jongens en een meisje. Ze waren allemaal rond de 16 á 17 jaar oud. Ze droegen allemaal een mondkapje en hadden een pet op. Twee van de jongens hadden zwart haar en één jongen had lichtbruin gemillimeterd haar, het meisje had lang blond haar. De jongens hadden een trainingspak aan en het meisje droeg een skinny jeans en een zwart jasje. Ze zijn weggerend richting het centrum van Assen.

Bent u getuige geweest van de diefstal of slaat u aan op het signalement van het groepje jeugd, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.