Logo 112Assen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 september 2016, 17:05

Twee Assenaren betrapt bij bedrijfsinbraak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:21 uur

ASSEN – Op zondagochtend werden twee Assenaren van 34 en 29 jaar aangehouden nadat zij op heterdaad werden betrapt bij een bedrijfsinbraak aan de Rode Heklaan in hun woonplaats.

Een getuige meldde bij de politie dat hij een persoon in het pand zag. Meerdere agenten gingen naar het pand. Bij de Goorlaan zag een agent twee mannen in het bos fietsen. Beide werden aangehouden. De 34-jarige beledigde de agenten. Bij de 34-jarige werd een fles drank, gereedschap en een handschoen aangetroffen. Het alarmsysteem van het pand was vernield. Het hek was kapot geknipt. De eigenaar verklaarde dat er inderdaad ook drank was weggenomen. Agenten herkende op camerabeelden de 34-jarige verdachte. Wat de precieze rol van de 29-jarig is geweest wordt uitgezocht.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

112 Assen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Assen lees je in onze categorie 112 Nieuws Assen. Alle 112 alarmeringen uit Assen kan je live volgen via 112 meldingen Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.