Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 15 december 2021, 20:39

Twee overleden personen aangetroffen in woning Assen

Laatste update: 16 dec 2021 16:59 uur

ASSEN – Aan de Sleutelbloemstraat in Assen zijn woensdag 15 december twee overleden personen aangetroffen. Het gaat om de 36-jarige bewoonster en een 39-jarige man uit Assen.

De politie kreeg woensdagmiddag een melding dat er mogelijk iets aan de hand zou zijn in de woning aan de Sleutelbloemstraat. De politie is daarop ter plaatse gegaan en is de woning binnen getreden. Daar troffen zij de twee overleden personen aan.

De recherche doet onderzoek naar wat er in de woning heeft plaatsgevonden en hoe beide personen om het leven zijn gekomen. Dat gaat onder meer om forensisch onderzoek. Ook gaan we in gesprek met mensen die in de directe omgeving wonen om te achterhalen of zij informatie hebben die van belang kan zijn voor ons onderzoek.

Woonwagen
Aan het begin van de avond ging een woonwagen in de wijk Pittelo in vlammen op. Volgens ingewijden is die van de ex van het slachtoffer. De woonwagen werd volledig verwoest. De politie meldt dat later op de avond de 40-jarige eigenaar is aangehouden voor. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze brand.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons