Redactie overval 0 reactie(s) wo 10 november 2021, 17:12

Verdachte van beroving in Assen op heterdaad aangehouden, politie zoekt slachtoffer

Laatst bijgewerkt: woensdag 17:12 uur
ASSEN – Woensdag 10 november, rond het middaguur, heeft er een (poging) diefstal plaatsgevonden in Assen op de hoek van Het Kanaal en de Weiersstraat. Een vrouw op de fiets is hierbij mogelijk beroofd van haar tas, de identiteit is echter onbekend gebleven.

Een getuige heeft dit gezien en heeft dit bij de politie gemeld. Mede door zijn omschrijving heeft de politie hiervoor een verdachte op heterdaad aan kunnen houden, dit betreft een 25 jarige man uit Assen. De verdachte bleek ook nog goederen bij zich te hebben van een andere diefstal.

De politie komt graag in contact met het slachtoffer van de diefstal. Ook komt de politie graag in contact met mensen die deze diefstal hebben gezien. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Assen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Assen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.